Interieurontwerp van Rebel interiors

“Gewaagd, gedurfd en excentriek.”

Een fijne woning is een plek waar gewoond, gewerkt en geleefd wordt. Het is veel meer dan alleen een dak boven je hoofd. Laat daarom de woning van je dromen creëren. Zo geniet je van het interieur op ieder moment van de dag.

Rebel interiors zorgt voor een interieur van nieuwbouwwoningen tot woonboerderijen en alles wat daar tussenin zit. Geen standaard interieurontwerp, maar anders dan anders, volledig afgestemd op jouw wensen natuurlijk.

Pakketten

Basis

Met dit pakket kun je aan de slag met je interieur

Ieder pakket bestaat uit verschillende fases, maar in ieder geval uit:

Voorbereiding & sfeerbepaling

Tijdens de voorbereidende fase lever al je ideeën en voorkeuren aan via de mail, zodat het creatieve proces voor Rebel interiors van start kan gaan. Naast alle sfeer- en stijlvragen ontvang je een functionele vragenlijst. Alle praktische eisen van het interieur komen in deze lijst naar voren.

Schetsontwerp

De fase van de sfeerbepaling en eisen zijn het uitgangspunt voor het creatieve proces dat volgt: het 3D-ontwerp. We bespreken 1 of meerdere 3D-tekeningen met verschillende indelingen inclusief de sfeer, zodat je ziet hoe de gekozen indeling en stijl uitpakken.

Op basis van de gegeven feedback gaan we stap voor stap richting een voorlopig ontwerp.

Definitief ontwerp

Basismaterialen, unieke prints, een verlichtingsplan en gedurfde kleurencombinaties zijn ook onderdeel van de ontwerpfase. In deze fase bepalen we precies wat je woning nodig heeft, waarna een definitief ontwerp volgt.

1

Interieuradvies aan huis

Wat je kan verwachten van het interieuradvies aan huis?

Interieuradvies aan huis

2

Interieuradvies compleet

Wat je kan verwachten van het interieuradvies compleet?

Interieuradvies compleet

3

Interieuradvies pro

Wat je kan verwachten van het interieuradvies pro?

Interieuradvies pro
ProjectOegstgeest_23031938
Project Oegstgeest

Het resultaat?

Een excentriek interieurontwerp dat leidt tot jouw droomwoning. Een woning waar je iedere dag met trots thuiskomt, waar je met voldoening op de bank zit en waar je ieder uur van de dag opnieuw verliefd wordt op het interieur. Een tikje rebels, met harmonieuze elementen die je zelf nooit bedacht (en gedurfd) had.

 

Wil je weten welk pakket het beste bij je past? Neem dan contact op.

Contact opnemen

Rebelse Stying

De basis van jouw droominterieur is gelegd. Maar er is meer. Voor nog meer sfeer voeg je in deze fase de mooiste en meest bijzondere eyecatchers en accessoires toe. Met de laatste, onmisbare details brengt Rebel interiors het droominterieur tot een verrassend geheel.

Let's shop

Wil je zeker weten dat alles 100% matcht en past bij je interieur? Sluit dan af met de shoppingfase, aansluitend op één van de interieurpakketten. Tijdens de brainstormsessie bespreken we de mogelijkheden van de shopsessie, zodat we samen op pad kunnen voor de laatste puntjes op de i. 

“Fase voor fase ontdekken we de mogelijkheden voor het interieur van je leven”

Laat je e-mail adres achter en ontvang het gratis

E-book

Interieuradvies aan huis

Is je bestaande woning toe aan een make-over? Wil je graag zelf aan de slag met behulp van een interieuradvies van Rebel interiors, zonder het hele huis te verbouwen? Na een 3 uur durende brainstormsessie op locatie ontvang je een definitief 3D-ontwerp inclusief shoppinglist en kun je zelf op pad om het interieuradvies te realiseren. Dit is het kleinste pakket, maar mét grote impact.

Meer informatie ontvangen over de mogelijkheden?

Interieuradvies compleet

Ga je verbouwen of betrek je binnenkort je nieuwbouwwoning? Met een compleet interieurontwerp ontvang je een ontwerp van a tot z. Een ontwerp vol unieke keuzes, effectief ruimtegebruik, kleurencombinaties die je zelf nooit had durven bedenken en toch eenheid en rust. Een totaalplan dat perfect matcht met jouw ideeën.

Meer informatie ontvangen over de mogelijkheden?

Interieuradvies pro

Toe aan een advies dat niet stopt na de ontwerpfase? Wil je graag thuiskomen in een woning die écht tot in de puntjes af is? Het interieurontwerp pro zorgt voor het complete plaatje in huis. Ideeën worden werkelijkheid, als Rebel interiors verrast en verrijkt. Je ontvangt een interieurontwerp (inclusief eventuele extra’s) en je hoeft je geen enkel moment zorgen te maken over de uitvoering. Alles wordt geregeld. Tussentijds houden we nauw contact.

Meer informatie ontvangen over de mogelijkheden?