Interieurontwerp - Pro

Toe aan een advies dat niet stopt na de ontwerpfase? Wil je graag thuiskomen in een woning die écht tot in de puntjes af is? Het interieurontwerp pro zorgt voor het complete plaatje in huis. Ideeën worden werkelijkheid, als Rebel interiors verrast en verrijkt.

Je ontvangt een interieurontwerp (inclusief eventuele extra’s) en je hoeft je geen enkel moment zorgen te maken over de uitvoering. Alles wordt geregeld. Tussentijds houden we nauw contact.

Stimulon_220119_18
Wat kun je verwachten van het interieurontwerp inclusief realisatie?

Fase 1 - Voorbereiding

- Intakegesprek op locatie of digitaal - Informatie aanleveren via de mail

Fase 2 - Schetsontwerp

- Moodboard - Kleur- en materiaaladvies voor bijvoorbeeld verf, behang of gordijnen - 3D-tekening met 2 à 3 indelingsopties - Basiselementen voorstel wat betreft plinten, binnendeuren of deurbeslagen - Digitale presentatie met video - Meubelplan - Verlichtingsplan Inclusief 2 afspraken en 2 aanpassingsrondes. Optie: uitbreiding met stylingvoorstel

Fase 3 - Definitief ontwerp

- Definitieve uitwerking 3D-ontwerp - Overzichtelijke (shopping)lijst - Definitieve indelingsplattegrond - Eindpresentatie inclusief A4 presentatieboek - Samplebox met samples waarvan mogelijk

Fase 4 - Uitvoering

- Maatwerktekeningen indien er sprake is van maatwerk in het ontwerp - Elektra- en verlichtingsplan - Inmeetdag - Aanvragen van offertes voor meubilair, maatwerk, schilderwerk en vloeren - Begroting op basis van berekend budget en totaalkosten van het ontwerp - Bouwvergadering - Bestellen van meubels, verlichting en andere benodigdheden

Is de woning toe aan een make-over? Neem contact op.

Extra - styling

De basis van jouw droominterieur is gelegd. Maar er is meer. Voor nog meer sfeer voeg je in deze fase de mooiste en meest bijzondere eyecatchers en accessoires toe. Met de laatste, onmisbare details brengt Rebel interiors het droominterieur tot een verrassend geheel.

Extra - shopping

Wil je letterlijk alles uit handen geven, zodat je 100% zeker weet dat alles matcht en past bij je interieur? Sluit dan af met de shoppingfase, aansluitend op één van de interieurpakketten. Tijdens de brainstormsessie bespreken we de mogelijkheden van de shopsessie, zodat we samen op pad kunnen voor de laatste puntjes op de i.

Toe aan een droominterieur dat van a tot z wordt verzorgd?

Neem contact op.

Jouw ideale woning wordt werkelijkheid

Contact me

Laat je e-mail adres achter en ontvang het gratis

E-book

Interieuradvies aan huis

Is je bestaande woning toe aan een make-over? Wil je graag zelf aan de slag met behulp van een interieuradvies van Rebel interiors, zonder het hele huis te verbouwen? Na een 3 uur durende brainstormsessie op locatie ontvang je een definitief 3D-ontwerp inclusief shoppinglist en kun je zelf op pad om het interieuradvies te realiseren. Dit is het kleinste pakket, maar mét grote impact.

Meer informatie ontvangen over de mogelijkheden?

Interieuradvies compleet

Ga je verbouwen of betrek je binnenkort je nieuwbouwwoning? Met een compleet interieurontwerp ontvang je een ontwerp van a tot z. Een ontwerp vol unieke keuzes, effectief ruimtegebruik, kleurencombinaties die je zelf nooit had durven bedenken en toch eenheid en rust. Een totaalplan dat perfect matcht met jouw ideeën.

Meer informatie ontvangen over de mogelijkheden?

Interieuradvies pro

Toe aan een advies dat niet stopt na de ontwerpfase? Wil je graag thuiskomen in een woning die écht tot in de puntjes af is? Het interieurontwerp pro zorgt voor het complete plaatje in huis. Ideeën worden werkelijkheid, als Rebel interiors verrast en verrijkt. Je ontvangt een interieurontwerp (inclusief eventuele extra’s) en je hoeft je geen enkel moment zorgen te maken over de uitvoering. Alles wordt geregeld. Tussentijds houden we nauw contact.

Meer informatie ontvangen over de mogelijkheden?