Interieuradvies - Advies Aan Huis

“Gewaagd, gedurfd en excentriek.”

Is je bestaande woning toe aan een make-over? Wil je graag zelf aan de slag met behulp van een interieuradvies van Rebel interiors, zonder het hele huis te verbouwen?

Na een 3 uur durende brainstormsessie op locatie ontvang je een definitief 3D-ontwerp inclusief shoppinglist en kun je zelf op pad om het interieuradvies te realiseren. Dit is het kleinste pakket, maar mét grote impact.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN HET INTERIEURADVIES AAN HUIS?

Fase 1 - voorbereiding

Intakegesprek op locatie of digitaal – Informatie aanleveren via de mail

Fase 2 - schetsontwerp

Moodboard – Kleur- en materiaaladvies voor bijvoorbeeld verf, behang of gordijnen – 3D-tekening met 1 indelingsoptie – Digitale presentatie met video, eventueel uit te breiden met – Verlichtingsplan – Meubelplan – Stylingvoorstel Inclusief 1 afspraak van 3 uur op locatie en 1 aanpassingsronde.

Fase 3 - definitief ontwerp

– Definitieve uitwerking van het 3D-ontwerp – Overzichtelijke (shopping)lijst Optie: extra afspraak of extra aanpassingsronde

Is de woning toe aan een make-over? Neem contact op.

Laat je e-mail adres achter en ontvang het gratis

E-book

Interieuradvies aan huis

Is je bestaande woning toe aan een make-over? Wil je graag zelf aan de slag met behulp van een interieuradvies van Rebel interiors, zonder het hele huis te verbouwen? Na een 3 uur durende brainstormsessie op locatie ontvang je een definitief 3D-ontwerp inclusief shoppinglist en kun je zelf op pad om het interieuradvies te realiseren. Dit is het kleinste pakket, maar mét grote impact.

Meer informatie ontvangen over de mogelijkheden?

Interieuradvies compleet

Ga je verbouwen of betrek je binnenkort je nieuwbouwwoning? Met een compleet interieurontwerp ontvang je een ontwerp van a tot z. Een ontwerp vol unieke keuzes, effectief ruimtegebruik, kleurencombinaties die je zelf nooit had durven bedenken en toch eenheid en rust. Een totaalplan dat perfect matcht met jouw ideeën.

Meer informatie ontvangen over de mogelijkheden?

Interieuradvies pro

Toe aan een advies dat niet stopt na de ontwerpfase? Wil je graag thuiskomen in een woning die écht tot in de puntjes af is? Het interieurontwerp pro zorgt voor het complete plaatje in huis. Ideeën worden werkelijkheid, als Rebel interiors verrast en verrijkt. Je ontvangt een interieurontwerp (inclusief eventuele extra’s) en je hoeft je geen enkel moment zorgen te maken over de uitvoering. Alles wordt geregeld. Tussentijds houden we nauw contact.

Meer informatie ontvangen over de mogelijkheden?