Rebel interiors

Rebel interiors - interieurontwerp en
-advies in Brabant

Aangenaam, mijn naam is Renske Rietrae. Geboren en opgegroeid in een authentieke woonboerderij met veel gestylde tweedehands en vintage spullen, in een klein dorpje genaamd Oirschot (Brabant). Dé plek waar mijn liefde voor interieur, creativiteit en karakteristieke woningen hoe dan ook is ontstaan.

Naast de liefde voor interieur, word ik – zo lang ik me al kan herinneren – blij van mooie kleding, originele stofjes en unieke kleurencombinaties. Dat, en mijn opleiding Projectleider interieur & exterieur en mijn jarenlange werkervaring als interieurontwerpster, heeft uiteindelijk gezorgd voor het ontstaan van Rebel interiors.

Met Rebel interiors laat ik jouw wensen samenkomen, door samen te werken. Jij vertelt, ik luister. Met de nieuwsgierigheid naar jouw verhaal en dat van de woning bepalen we de sfeer en wensen.

Jouw ideeën en inspiratie combineer ik met alle functionele en essentiële onderdelen tot een verrassend geheel: een persoonlijk interieurontwerp. Een doordacht interieurplan, uitgewerkt tot in de kleinste details dat leidt tot de woning van je dromen.

Samen bepalen we de richting. Van kennismaking tot droomwoning.

Contact
Bram
Lees verder
Super fijn kleuradvies mogen ontvangen. Ze dacht echt met ons mee en is het haar gelukt om naar ons beide te luisteren en dit mee te nemen in haar advies. Ze is pas tevreden als wij dat ook zijn. Dikke aanrader!
Yvonne
Lees verder
Ik ben nog steeds blij na de fantastisch knap gedaan presentatie van jou! Jeetje wat ben jij goed in mensen aanvoelen en dat omzetten in kleur en materiaal. 💃🏻👍🏼
Vorige
Volgende

Laat je e-mail adres achter en ontvang het gratis

E-book

Interieuradvies aan huis

Is je bestaande woning toe aan een make-over? Wil je graag zelf aan de slag met behulp van een interieuradvies van Rebel interiors, zonder het hele huis te verbouwen? Na een 3 uur durende brainstormsessie op locatie ontvang je een definitief 3D-ontwerp inclusief shoppinglist en kun je zelf op pad om het interieuradvies te realiseren. Dit is het kleinste pakket, maar mét grote impact.

Meer informatie ontvangen over de mogelijkheden?

Interieuradvies compleet

Ga je verbouwen of betrek je binnenkort je nieuwbouwwoning? Met een compleet interieurontwerp ontvang je een ontwerp van a tot z. Een ontwerp vol unieke keuzes, effectief ruimtegebruik, kleurencombinaties die je zelf nooit had durven bedenken en toch eenheid en rust. Een totaalplan dat perfect matcht met jouw ideeën.

Meer informatie ontvangen over de mogelijkheden?

Interieuradvies pro

Toe aan een advies dat niet stopt na de ontwerpfase? Wil je graag thuiskomen in een woning die écht tot in de puntjes af is? Het interieurontwerp pro zorgt voor het complete plaatje in huis. Ideeën worden werkelijkheid, als Rebel interiors verrast en verrijkt. Je ontvangt een interieurontwerp (inclusief eventuele extra’s) en je hoeft je geen enkel moment zorgen te maken over de uitvoering. Alles wordt geregeld. Tussentijds houden we nauw contact.

Meer informatie ontvangen over de mogelijkheden?